به گزارش خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه چهارمحال و بختیاری- نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی دوم اسفندماه در پنجمین همایش علمی «بام ایران درحسرت آب» در اعتراض به ساخت تونل های گلاب و بهشت آباد با بیان اینکه اقدامات فراوانی برای حل مشکل آب استان صورت گرفته است، این اقدامات را محدود و بی اثر دانست.
سیدسعید زمانیان با بیان اینکه بارها اعلام کرده ایم از انتقال مازاد آب به دیگر مناطق کشور مخالف نیستیم، گفت: مردم نه به انتقال مازاد آب، بلکه به شیوه این انتقال به صورت حفر تونل معترض هستند؛ چرا که این روش انتقال آب خطر و تهدید جدی برای استان خواهد بود.
وی با بیان اینکه متاسفانه وزیر نیرو در دولت قبل اطلاعات درست در اختیار مسئولان استان قرار نداد، از عدم صداقت و بی توجهی وزیر نیروی دولت یازدهم نیز گلایه کرد.
زمانیان با اشاره به حکم اداره اطلاعات و سازمان بازرسی مبنی بر توقف حفر تونل ها تصریح کرد: با توجه به احکام صادره از بالاترین نهادهای اجرایی و قضایی کشور، متاسفانه هنوز روند ساخت تونل ها ادامه دارد و این مسئله منافع ملی و امنیت را به خطر خواهد انداخت.
حمایت مردم از منافع استانی عمل به تکلیف اجتماعی است
امام جمعه فرخشهر نیز در این همایش در اعتراض به ساخت تونل های گلاب و بهشت آباد، حضور مردم در این تجمع و اعلام حمایت از منافع و امنیت استانی را عمل به تکلیف و وظیف فردی و اجتماعی دانست.
حجت الاسلام احمدی غفلت و بی توجهی نسبت به مسئله آب را مساوی با نابودی استان دانست و گفت: بی توجهی و غفلت از مسئله آب خسارت ها و خطرات جبران ناپذیری را متحمل نه تنها استان بلکه کشور خواهد کرد و حفظ این انفال در راستای حیات مردم وظیفه همگانی است.
وی بابیان اینکه از نظر شرعی انتقال آب به این شیوه نادرست و خلاف است افزود: با توجه به اینکه انتقال آب به این شیوه خسارت ها و خطرات زیان باری را به همراه دارد و از طرفی موجب بی آبی و تشنه شدن مردم می شود از نظر شرعی خلاف محسوب می شود.
وی با اشاره به هزینه های فراوان انتقال آب به شیوه حفر تونل، هزینه و مصرف بیت المال مسلمین در این راه را خلاف شرع دانست و گفت: متاسفانه اکنون بیت المال مسلمین در راستای ضربه زدن به خود آن ها استفاده می شود و این گناه کوچکی نیست.
حجت الاسلام احمدی از بی توجهی و غفلت مسئولان در دوره های گذشته انتقاد کرد و افزود: متاسفانه غفلت و بی تجهی مسئولان استان در دوره های گذشته در ارتباط با مسئله آب به عینه دیده می شود که این غیر قابل چشم پوشی و گذشت است.
وی به برنامه استان های همجوار در سال گذشته بر شناسایی مسیر آب در استان اشاره و خاطرنشان کرد: این طرح در ظاهر یک برنامه علمی و در باطن برای احداث تونل بهشت آباد بود.
حجت الاسلام احمدی این حرکت را برآمده از یک تفکر صهیونیستی دانست و گفت: طرح شناسایی مسیرهای آب استان به وسیله مواد رنگی یک روش صهیونیستی بود که بر اثر غفلت و بی توجهی ما اکنون آثار و نتایج سوء آن در استان دیده می شود.
وی برگزاری همایش های آب در راستای آگاه سازی مردم از وضعیت آب استان این حرکت علمی را عاقلانه و منطقی داست و تصریح کرد: مردم این استان مردمان معقول، منطقی و بصیر هستند و پیام این تجمعشان هم انجام کار کارشناسی در مسئله آب استان است که می طلبد مسئولان نیز با تدبیر در رفع این چالش اقدام کنند.
مردم فرخشهر خواستار توقف پروژه غیرعلمی بهشت آباد هستند
نایب رییس شورای اسلامی شهر فرخشهر نیز در این همایش اظهار کرد: پنجمین همایش علمی «بام ایران در حسرت آب» با عنوان فرخشهر نخستین قربانی تونل بهشت آباد به صورت کاملا مردمی و خودجوش شکل گرفته است.
سید رحیم موسوی قهفرخی رفع بحران آب در چهارمحال و بختیاری را یک مطالبه عمومی دانست و با بیان اینکه بحران آب در استان سوالات و پرسش های بسیاری را در ذهن مردم به وجود آورده پاسخگویی کارشناسان و مسئولان به این سوالات را خواستار شد.
وی با بیان اینکه این همایش علمی و نه از روی احساسات است، به یکی از سوالات تامل برانگیز مردم اشاره و خاطرنشان کرد: ساخت این تونل ها چه پیامدهای مثبت و منفی را به دنبال خواهد داشت؟ که این سوال نشان دهنده عقلانیت و منطقی بودن مردم استان است.
موسوی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه احداث تونل بهشت آباد آثار سویی برای استان بویژه دشت های شهرکرد، کیار و فرخ شهر دارد، مردم خواستار توقف این طرح غیر کارشناسی که بدون توجه به آینده مردم این استان اجرایی شده است، هستند.
به گزارش ایسنا، احداث تونل غیر علمی بهشت آباد با هدف انتقال آب از منطقه بهشت آباد شهرستان اردل به استان اصفهان آغاز شده است که به دنبال آن و با توجه به آثار منفی که بر منابع آب چهارمحال و بختیاری دارد مورد اعتراض مردم این استان واقع شده است.
یک دیدگاه ارسال کنید