مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود ۳۳۰ خیر مدرسه ساز و ساخت ۳۰۶ پروژه با مشارکت خیرین از سال ۶۱ تا ۹۷ در استان، گفت: یکهزار و ۵۴۱ باب کلاس درس با زیربنای ۲۰۷ هزار و ۳۵۰ متر مربع با مشارکت خیرین در استان احداث شد.
محمدرضا براتی چهارم خردادماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با اشاره به برگزاری ۲۱ امین جشنواره استانی خیرین مدرسهساز در ۲۱ خردادماه، اظهار کرد: این جشنوارهها از اسفندماه تا خردادماه در قالب منطقهای و شهرستانی برگزار میشود.
وی افزود: نخستین جشنواره خیرین مدرسهساز استانی در تهران برگزار شد که از سال ۹۴ به بعد رشد چشمگیری در کمک خیرین در امر مدرسهسازی صورت گرفت.
براتی گفت: در سال گذشته شاهد رشد چهار برابری در میزان اعتبارات از محل استانی و ملی به منظور تکمیل پروژههای نیمه تمام خیرین بودیم، به طوری که در سال گذشته ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و استانی برای تکمیل این پروژهها هزینه شد.
وی بیان کرد: عزم و هدف دولت در جهت تکمیل پروژههای نیمه تمام خیری است که باید این پروژهها به منظور تکمیل، در اولویت قرار گیرند تا به بهرهبرداری برسند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان با اشاره به وجود ۳۳۰ خیر مدرسه ساز و ساخت ۳۰۶ پروژه با مشارکت خیرین از سال ۶۱ تا ۹۷ در استان، تصریح کرد: یک هزار و ۵۴۱ باب کلاس درس با زیربنای ۲۰۷ هزار و ۳۵۰ متر مربع با مشارکت خیرین در استان احداث شد.
وی ادامه داد: در سال گذشته از ۳۰ باب پروژه افتتاح شده، ۲۰ پروژه در قالب ۹۸ کلاس درس با زیربنای ۱۴ هزار متر مربع با مشارکت خیرین احداث شد.
براتی تاکید کرد: در سال جاری از ۶۰ پروژه در حال اجرا، ۴۵ پروژه در قالب ۲۰۵ کلاس درس با زیربنای ۳۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع با مشارکت خیرین انجام میشود.
وی گفت: علیرغم وجود مشکلات اقتصادی، خیرین مدرسهساز با مشارکت مطلوبی وارد این امر میشوند به طوری که ۷۵ درصد از پروژههای نیمه تمام از محل خیرین انجام میشود.
براتی خاطرنشان کرد: با توجه به وقوع سیل در استان، حصار مدارس قدیمی تخریب شد که بالغ بر هفت میلیارد تومان هزینه بازسازی مدارس خسارتدیده است.
در ادامه مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: ۱۲۰ مدرسه تخریبی و ۶۰۰ مدرسه در استان نیازمند مقاومسازی است که باید توجه ویژهای صورت گیرد تا در سال تحصیلی جدید مشکلی ایجاد نشود.
در ادامه رئیس اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش استان، گفت: مدارس استعدادهای درخشان در شهرستانهای شهرکرد و بروجن دایر است، به طوری که چهار مدرسه در بروجن و دو مدرسه در شهرکرد وجود دارد.
حمیدرضا اکبری گفت: در مدارس استعدادهای درخشان رشته علوم انسانی به دلیل نداشتن طرفدار، وجود ندارد که امسال این رشته تقویت خواهد شد.
وی در خصوص برگزاری طرح ملی شهاب در ۱۷ منطقه استان، بیان کرد: این طرح حدودا پنج سال است که با حمایت بنیاد ملی نخبگان در مدارس برگزار میشود و این امر نیازمند بودجه و اعتبار است.
اکبری ادامه داد: این طرح به منظور شناسایی استعدادهای دانشآموزان در مدارس برگزار میشود که لازم است این امر توسط سازمانهای متولی امر پژوهش مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه در خصوص برگزاری المپیادهای علمی دانشآموزان، تاکید کرد: علی رغم مشکلات بسیار، چهارمحال و بختیاری در زمینه المپیادهای علمی وضعیت نسبتا مطلوبی دارد که در صورت امکان لازم است تمامی سازمانهای متولی دانش، نخبهپروری و استعداهای درخشان به آموزش و پرورش کمک کنند.
منبع : ایسنا
یک دیدگاه ارسال کنید