مژگان ریاحی شامگاه شنبه در نشست کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری همچنین از فعالیت ۲۳ مرکز اقامتی خصوصی و استیجاری در استان خبرداد و تأکید کرد: این مراکز شامل خانه و سوئیت با ۱۰۵ اتاق و ۲۲۴ تخت است.
ریاحی از وجود ۳۲ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در چهارمحال و بختیاری خبرداد و افزود: ۷۰ درصد این دفاتر در شهرکرد فعالیت دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تعداد مناطق گردشگری استان را ۴۵۸ منطقه عنوان کرد و ادامه داد: از این تعداد ۱۰۹ منطقه گردشگری طبیعی، ۳۲۵ جاذبه تاریخی و فرهنگی و ۲۴ نقطه انسان ساخت است.
وی گفت: از ۱۳روستای مصوب هدف گردشگری استان در هیأت دولت تنها در روستاهای سوادجان، یاسه چای و هوره زیرساخت های لازم اجرا شده است.
ریاحی از معرفی ۳۰ روستای دیگر استان به عنوان روستاهای هدف گردشگری به هیأت دولت خبرداد.
وی از ایجاد اشتغال در بخش گردشگری برای ۱۷۷ تن در سال ۱۳۹۱ خبرداد و افزود: این رقم امسال صفر بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: از سال ۱۳۸۹ تاکنون برای ۵۸ طرح گردشگری موافقت اصولی صادر شده که از این تعداد دو مورد به صدور مجوز منتهی شده است.
وی گفت: ۳۴ مورد مجوز نیز باطل و ۲۲ مورد در حال پیگیری است.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تشکیل کارگروه های تخصصی به منظور رفع مشکل طرح های گردشگری ضرورت دارد.
قاسم سلیمانی دشتکی تصریح کرد: جذب منابع و تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در چهارمحال و بختیاری باید به صورت اولویت دار دنبال شود.
وی افزود: در این راستا باید مطالعات طرح های ملی گردشگری با هدف توسعه اقتصادی، گردشگری و جذب سرمایه در چهارمحال و بختیاری انجام شود.
یک دیدگاه ارسال کنید