نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون بیش از ۱۰۰۰ بافت فرسوده در استان شناسایی شده است.
خبرگزاری فارس: شناسایی ۱۰۰۰ هکتار بافت فرسوده در چهارمحال و بختیاری
امیرعباس سلطانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که همواره کشور را تهدید میکند و مسئولان کمتر به آن توجه داشتهاند، بازسازی بافتهای فرسوده است.
وی افزود: برنامهریزی برای بازسازی بافتهای فرسوده هم مردم را از خطرات جانی و مالی نجات میدهد و هم اشتغال بزرگی را برای کشور به وجود میآورد.
سلطانی با اشاره به قرار گرفتن مناطق وسیعی از کشور روی گسل زلزله، گفت: قرار گرفتن مناطق وسیعی از کشور روی گسلهای اصلی و فرعی زلزله ایجاب میکند برای احیای بافتهای فرسوده برنامهریزی مدون و قوی انجام شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به قرار گرفتن کشور روی گسلهای متعدد زلزله، این گسلها تهدیدی جدی برای نابود کردن بافتهای فرسوده به شمار میروند.
سلطانی با بیان اینکه استان روی ۳۳ گسل فرعی و اصلی زلزله قرار دارد، افزود: این مسئله پتانسیل بالقوه خطرناکی برای افزایش تلفات انسانی در هنگام زلزله است.
وی با بیان اینکه در استان بیش از هزار هکتار بافت فرسوده شناسایی شده است، اظهار کرد: خدمات زیربنایی و روبنایی برای شکلگیری نهضت بازسازی بافتهای فرسوده یک ظرفیت است.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حالی که برای شهرکسازی باید سرمایهگذاری کلانی به تسطیح زمین و احداث زیربناها و روبناهای شهری اختصاص یابد، فشاری مضاعف بر مردمی که تصمیم به خریداری این منزل دارند، است.
سلطانی افزود: به جای توسعه شهرکسازی باید تمام توان مالی و مشورتی شهرداریها و متولیان دولتی بخش مسکن صرف بازسازی بافتهای فرسوده شود.
وی تصریح کرد: با معاف کردن سازندگان مسکن از پرداخت عوارض شهرداریها و هزینههای انشعاب آب، برق، گاز، تلفن و فاضلاب در بافتهای فرسوده در دورهای پنج ساله میتوان ۷۰ درصد بافتهای فرسوده کشور را بازسازی کرد.
یک دیدگاه ارسال کنید