رئیس دانشگاه پیامنور چهارمحال و بختیاری گفت: فارغالتحصیلان دانشگاه پیامنور صرفا فارغالتحصیل آموزشدیده تئوریکی نیستند، بلکه در دوران تحصیل خود در دانشگاه، حداقل با یک فن کاربردی و قابل استفاده در جامعه آشنا میشوند.
علیرضا آبرود با اشاره به دارا بودن تمام سیاستهای علمی برای جذب دانشجو، توسعه رشته، اخذ رشته جدید، جذب هیئت علمی در دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: به توجه به اینکه دانشگاه پیام نور دانشگاهی دولتی است و تمام سیاستهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامل حال این دانشگاه میشود، معیارهای تخصیص رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بسیار سختتر از گذشته تغییر یافته و دانشگاههای پیامنور به سختی میتوانند رشته جدید را با داشتن عضو علمی متخصص و استادیار از شورای گسترش وزارت علوم اخذ کنند.
وی افزود: در مقاطع دکتری نیز محدودیتهای بسیار زیادی برای این دانشگاه توسط وزارت علوم اتخاذ شده است، هر چند رسالتی که وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای دانشگاه تعریف کرده در حال پیشرفت و کیفیسازی برای تبدیل به دانشگاه نسل چهار است.
آبرود گفت: مراکز کارآفرینی، رشد و شکوفایی و فنی و حرفهای در کنار دانشگاههای پیام نور قرار دارند به طوری که آموزشهای آزاد ویژه دانشجویان و سایر متقاضیان در درون دانشگاه راهاندازی شده و در چهارمحال و بختیاری تمامی این بخشها فعال است و آموزشهای کارآفرینی، فنآفرینی در مراکز شهرکرد، بروجن، فارسان و لردگان نیز راهاندازی شده است.
وی بیان کرد: در سال جاری تفاهمنامههایی با پارک علم و فناوری برای توسعه مراکز رشد و نوآفرینی در دانشگاه، با سازمان فنی و حرفهای برای ماهر کردن دانشآموختگان دانشگاه به منظور توسعه کیفی کارآفرینی، روشها و شیوههای کارآفرینی برای دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه منعقد شده است که این مراکز در مراکز پیامنور سطح استان پراکندهاند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان تاکید کرد: فارغالتحصیلان دانشگاه پیامنور صرفا فارغالتحصیل آموزشدیده تئوریکی نیستند، بلکه در دوران تحصیل خود در دانشگاه، حداقل با یک فن کاربردی و قابل استفاده در جامعه آشنا میشوند.
وی ادامه داد: تمام فارغالتحصیلان این دانشگاه باید فرد کارآفرین از دانشگاه خارج شوند، زیرا امروز در دنیا، ایدهها خرید و فروش میشود، بنابراین باید در تفکر نیروی انسانی تعمق بیشتری صورت گیرد.
آبرود تاکید کرد: امروزه دنیا تنها بر تفکر و ذهن خلاق اداره میشود که وظیفه رسانهها در عرصه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کمک به سر و سامان بخشیدن و توسعه تحصیلات تکمیلی در کشور است تا فارغالتحصیلان تحصیلات تکمیلی بتوانند کشور را از بحران نجات دهند نه خود مشکلی برای کشور و اشتغال باشند.
منبع : ایسنا
یک دیدگاه ارسال کنید