شهرکرد – ایرنا – جمعی از استانداران ادوار چهارمحال و بختیاری بر معرفی ظرفیت های و قابلیت های استان برای جذب سرمایه گذار و توسعه همه جانبه تاکید کردند.
به گزارش ایرنا در نخستین نشست استانداران ادوار چهارمحال و بختیاری که روز پنجشنبه با حضور اکثر استانداران پس از انقلاب این استان درشهرکرد برگزارشد، شرکت کنندگان پرهیز از کاربرد واژه محرومیت برای این استان و تاکید بر نقاط قوت برای جذب سرمایه گذاران را از مسوولان خواستار شدند.
مسوولان عالی دولت در سال های گذشته در چهارمحال و بختیاری زمینه های توسعه را در این استان مناسب دانستند و از مدیران امروز استان خواستند از این ظرفیت و زیرساخت هایی که در سه دهه گذشته در استان ایجاد شده برای توسعه بیشتر بهره برداری کنند.
نخستین سخنران از میان استانداران اسبق چهارمحال وبختیاری در این نشست ˈنصرت الله شادنوشˈ بود، که سخنانی در خصوص توسعه قابل توجه این استان در بیش از سه دهه گذشته بیان کرد.
وی برانجام مطالعات و شناخت طرح هایی که در سال های گذشته در استان آغاز و به سرانجام نرسیده از سوی مسوولان کنونی استان تاکید کرد .
ˈعلی اصغر گرانمایه پورˈ دیگر استاندار اسبق چهارمحال و بختیاری که حدود سه دهه قبل استاندار چهارمحال و بختیاری بوده و پس از سال ها به این استان سفر کرده از تغییرات فراوان و توسعه استان در این سال ها ابراز خوشحالی کرد.
وی گفت: واقعیت این است که بخش قابل توجهی از محرومیت های چهارمحال وبختیاری رفع شده و برای توسعه بیشتر استان باید از ظرفیت های بخش خصوصی استفاده شود.
ˈسیدعلی نکویی زهراییˈ از استانداران دهه هفتاد چهارمحال و بختیاری نیز به مدیرانی که فرصت خدمت در اختیار دارند توصیه کرد با نگاه ملی و فراملی برای توسعه استان اقدام کنند و از نگاه های قومیتی و محلی بپرهیزند.
وی گفت: اگر هدف مسوولان استان رسیدن به توسعه فراگیر است باید نگرش خود را از مبحث محرومیت استان به سمت تکیه بر توانمندی ها تغییر دهند و از ورود به مسائل اختلاف برانگیز اجتناب کنند.
ˈعبدالمحمد زاهدیˈ استاندار لرستانی دهه هشتاد چهارمحال و بختیاری و استاندار کنونی استان کردستان نیز سخنان خود را با متنی ادبی در خصوص این استان آغاز کرد که با تشویق حاضران در نشست همراه شد.
زاهدی، همسایگی چهارمحال و بختیاری با اصفهان و خوزستان را یک فرصت مناسب برای توسعه صنعتی و گردشگری استان عنوان کرد.
وی گفت: در دوره استانداری ام درچهارمحال و بختیاری هرگز واژه محروم را برای این استان بکار نبردم و معتقدم خداوند به هر منطقه از سرزمین ما ظرفیت و توانمندی های داده که تکلیف مسوولان شکوفایی این ظرفیت هاست.
استاندار سابق چهارمحال وبختیاری نیز که حدود هفت ماه است این استان را ترک و به موطن خود خراسان رضوی بازگشته، گفت: اگر برای استانداران اسبق فرصت حضور در این استان به خاطره تبدیل شده برای من هنوز به صورت یک حس و حال وجود دارد.
ˈعلی اصغر عنابستانیˈ افزود: به واقع استان چهارمحال و بختیاری از ظرفیت های فراوانی برخوردار است که نتوانسته ایم به خوبی از این ظرفیت ها استفاده کنیم.
وی یکی از مهم ترین نقاط قوت این استان را منابع انسانی توانمند عنوان کرد و گفت: از این ظرفیت انسانی باید فارغ از جناح بندی های سیاسی استفاده شود.
عنابستانی حضور هشت شهروند استان چهارمحال و بختیاری در رده استاندار در دولت قبل را مبین توانمندی منابع انسانی این استان عنوان کرد.
دکتر ˈعلی قنبری عدیویˈ نماینده اسبق اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی و استاندار اسبق استان گهکیلویه وبویراحمد نیز در این نشست برخی شاخص های توسعه انسانی را تشریح کرد.
وی شاخص توسعه انسانی را ازشاخص های مهم ارزیابی توسعه یافتگی جوامع دانست و گفت: این شاخص متشکل از عواملی مانند درآمد سرانه، توسعه فرهنگی، امید به زندگی و شاخص حکمرانی خوب است که در برخی از این شاخص ها رشد کشور در سال های گذشته خوب نبوده است.
قنبری عدیوی درخصوص توسعه استان نیز گفت: گرچه چهارمحال وبختیاری در سال های اخیر توسعه یافته اما باید این توسعه با وضعیت دیگر استان ها نیز مقایسه شود زیرا هم اکنون برخی از شاخص های استان از متوسط کشور پایین تر است.
در پایان نشست پیش از ظهر امروز، استانداران ادوار چهارمحال و بختیاری عکس یادگاری گرفتند و تندیسی به عنوان یادبود این نشست به همراه تصویری از استانداران ادوار استان به آنان اهداء شد.
نخستین نشست استانداران ادوار چهارمحال وبختیاری صبح و عصر پنجشنبه هشتم خرداد در شهرکرد برگزار شد.
استان چهارمحال وبختیاری طی سال های پس از انقلاب شاهد حضور و فعالیت ۲۴ استاندار بوده است که از این تعداد سه استاندار بومی این استان بوده اند.
یک دیدگاه ارسال کنید