در سال ۱۳۰۱ در خانواده ای مذهبی در شهرکرد بدنیا آمد . گواهینامه پنجم ابتدایی را در شهرکرد می گیرد و بعد به اصفهان عزیمت می کند .
در سال ۱۳۱۵ در مدرسه فرهنگ مشغول می شود . ذکاوت او در حدی است که دیکشنری فرانسه را در یک شب حفظ می کند . درسال ۱۳۳۹ وارد دانشگاه می شود . دوران هفت ساله دانشگاه نزد اساتید بزرگی چون دکتر کیهانی ، دکتر حمیدی ، مهندس کاظمی و صفاری می گذراند.
دانشگاه هنرهای تزیینی که در سال ۱۳۳۹ تاسیس شده بود از دانشگاههای معتبر زمان اوست . سال ۱۳۳۲ ازدواج میکند و وارد عرصه جدیدی از زندگی می شود.
ضیاء در حین تحصیل نزد خانواده اش نیز معارف اسلامی را می آموزد . بعد از تحصیلات دانشگاه تصمیم می گیرد که معارف اسلامی و هنر را به هم پیوند بزند . در این راستا به مطالعه رمانها و داستانهای عرفانی هنری می پردازد در پایان به کلام وحی می رسد تصمیم می گیرد تا قرآن را مصور کند.
از کارهای ایشان:
– تهیه بیش از ۱۰۰ تابلو نقاشی ، خط مذهب به همراه۱۲۰۰۰ اتود مدادی در سبک نو با الهام از مفاهیم اسلامی با تکیه بر شیوه نگارگری سنتی
آ -ماده سازی کتابهای تاریخ معاصر اسلامی و تفسیر هنری آیات قران
– آماده سازی اولین قرآن تصویری جهان با طرحی جدید و بدیع در ۱۰۰ برگ
– حضور درسومین نمایشگاه دوسالانه نقاشی تهران در سال ۱۳۷۴ (ه.ش) و برگزیده شدن تابلو تسبیح ذرات ، از آثار ایشان به عنوان اثر برتر به همراه اعطای لوح افتخار و تندیس فیلم موی طلایی
– برگزاری نمایشگاه اختصاصی در شهرکرد دی ماه ۱۳۷۵ه.ش
– برگزاری نمایشگاه اختصاص درگنجینه (موزه) هنرهای معاصر اصفهان سال۱۳۷۷ه.ش
– برگزاری نمایشگاه اختصاصی نگارخانه جماران –تهران مرداد ماه۱۳۷۸ ه.ش
– برگزاری نمایشگاه جمعی در گنجینه موزه هنرهای معاصر –تهران سال ۱۳۷۹ ه.ش
یک دیدگاه ارسال کنید