معاون پشتیبانی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۱ پایگاه اسکان در استان برای مسافران نوروزی پیشبینی شده است.
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – بیات سلطانی ۱۸ اسفندماه در جلسه ستاد خدمات سفر استان، اظهار کرد: ۱۱۲ آموزشگاه استان در قالب ۸۸۰ کلاس درس با تقسینمبندی الف و ب برای اسکان مسافران در استان مشخص شدهاند.
وی ادامه داد: ۱۶۴ نفر عوامل اجرایی در مدارس کار پذیرش مهمانان نوروزی را برعهده دارند.
در ادامه سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: از نیمه دوم بهمنماه گشتهای مشترک در استان آغاز شده که طیف وسیعی از خدماتی که در استان به مردم ارائه میشود تحت نظارت کامل هستند.
محمدکاظم منزوی افزود: از نیمه دوم بهمنماه تا ۱۵ اسفندماه، ۹۵ گشت مشترک انجام شده که در این گشتها، ۲۶ پرونده برای تخلفات دریافتی تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات ارجاع داده شدند.
وی با اشاره به اینکه از لحاظ کشتار و تامین مرغ در استان مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: در ایام پایانی سال، کشیک کشتارگاهها به منظور کشتار مرغ مشخص شده تا از لحاظ تامین گوشت مرغ مشکلی در استان وجود نداشته باشد.
در ادامه سید راشد جزایری رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: نظارت و بازرسی از مراکز، اماکن بین راهی و حساس بر عهده کمیته نظارت و بازرسی است که ۱۱ هزار و ۲۶۶ مورد از مراکز عادی و ۱۱ هزار و ۸۵۶ مرکز حساس هستند.
وی افزود: از ۲۰ اسفندماه تا ۲۰ فروردینماه طرح بسیج سلامت نوروزی اجرا میشود که در این طرح ۲۳ هزار و ۱۲۲ مورد بازرسی در دستور کار قرار دارد.
جزایری گفت: ۱۸ اکیپ با ۱۸۸ نفر نیرو در این طرح حضور دارند تا به مسافران و مردم خدمات لازم را ارائه کنند.
در ادامه مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری، گفت: لازم است امسال بحث پذیرش مسافر از طریق بستر فناوری اطلاعات صورت گیرد.
وی با اشاره به تهیه اپلیکیشین چهارمحال گردی، تصریح کرد: شهرستانهای شهرکرد و سامان به صورت پایلوت برای این اپلیکیشین در نظر گرفته شدهاند که این اپلیکیشین در ورودی شهر در اختیار مسافران قرار میگیرد تا از این طریق مسافران بتوانند به مراکز اسکان، جاذبههای گردشگری و … دست یابند.
بلالی گفت: این اپلیکیشین میتواند در جذب مسافر، درآمدزایی و اشتغال استان نقش مهمی داشته باشد.
وی بیان کرد: این اپلیکیشین بار مالی برای دستگاهها ندارد بلکه حمایت، تعامل و همکاری دستگاهها را میطلبد، در صورتی که این مهم محقق شود خدمات متفاوتتری را برای تابستان ۹۸ به گردشگران ارائه خواهیم کرد تا بتوانند از این بستر استفاده کنند.
در ادامه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ۱۱ پایگاه ثابت و پنج پایگاه موقت جادهای در استان، تصریح کرد: در طرح نوروزی ۲۳ دستگاه آمبولانس، ۱۱ خودروی نجاتدار و ۱۲ ست نجات برای امدادرسانی در حوادث در نظر گرفته شده است.
مرتضویفرد خاطرنشان کرد: دو هزار و ۷۷۳ نفر نیروی آموزش دیده و متخصص در طرح نوروزی هلال احمر حضور دارند که متناسب با نوع حادثه تیمها به محل حوادث، اعزام میشوند.
به گزارش ایسنا، در این جلسه فرمانداران شهرستانها مسائل و مشکلات خود را پیرامون ستاد خدمات سفر شهرستان، مطرح کردند.
منبع : ایسنا
یک دیدگاه ارسال کنید