استاندار چهارمحال و بختیاری با گلایه از فقدان برنامه ریزی منسجم برای شناخت مزیتهای استان از ابتدا تاکنون گفت: عامل عقب ماندگی استان نبود برنامه ریزی منسجم توسعه مبتنی بر تحقیقات و پژوهشهای کاربردی است.
قاسم سلیمانی دشتکی روز پنجشنبه در همایش ملی تدبیر در توسعه چهارمحال و بختیاری اظهارداشت: اوایل انقلاب برخی مسئولان، دامداری را مزیت این استان معرفی و پس از مدتی کشاورزی به عنوان مزیت استان معرفی شد، پس از آن صنعت و اکنون گردشگری به عنوان مزیت استان مطرح است .
وی افزود: نبود برنامه منسجم و واحد برای توسعه استان و عدم شناخت مزیتها بر اساس تحقیقات کاربردی باعث شده تا استراتژی مشخصی برای توسعه استان در سه دهه گذشته وجود نداشته باشد.
وی افزود: نبود برنامه منسجم و واحد برای توسعه استان و عدم شناخت مزیتها بر اساس تحقیقات کاربردی باعث شده تا استراتژی مشخصی برای توسعه استان در سه دهه گذشته وجود نداشته باشد.
سلیمانی ادامه داد: این همایش می تواند اقدام موثری برای توجه دادن به پژوهش و تحقیقات علمی در برنامه ریزی توسعه استان باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری راهکار موثر برای عبور از چالشهای درون و برون استانی را در بهره مندی از پایه های علمی و استفاده از نظرات نخبگان دانشگاهی عنوان کرد .
سلیمانی در ادامه از رشد روز افزون استان در حوزه حمل و نقل ریلی، پروژه های راهسازی، آب و توسعه پتروشیمی و صنایع فولادی استان خبرداد و گفت: بابهره برداری از پروژه های فولاد اسفنجی سفید دشت، پتروشیمی و راه آهن اصفهان – شهرکرد- خوزستان شاهد تحولی عظیم در استان خواهیم بود .
وی با بیان مزیتهای گردشگری چهارمحال و بختیاری، ضعف زیرساختهای این حوزه را از موانع توسعه این صنعت در استان دانست و افزود: برای بهره مندی از این ظرفیتها، مرحله نهایی تدوین طرح جامع گردشگری استان در حال اتمام است و بزودی برای تصویب در هیات دولت ارائه می شود .
قاسم سلیمانی دشتکی تحریمها را از کندی برنامه های توسعه دولت عنوان کرد و افزود: برای مقابله با شرایط کنونی باید به اقتصاد ملی تکیه کرد و از وابستگی اقتصاد به نفت کاست.
وی در ادامه اقدامات تیم مذاکره انرژی هسته ای کشور برای تعامل با دنیارا ارزشمند خواند و بیان داشت: دلواپسان، این اقدامات را دست کم نگیرند و بدانند که این تلاشها کمتر از مبارزه در هشت ساله دفاع مقدس نیست .
یک دیدگاه ارسال کنید